Paste sufleu – O bunătate de rețetă!

Paste sufleu – O bunătate de rețetă!

Am făcut și ieri, dar azi mai fac o porție! Este absolut delicios!

Ingrediente:

  • 2 pachete de paste linguini
  • 10 felii de salam sau bacon
  • 500 g frișcă lichidă neîndulcită
  • 250 g brânză Gouda rasă
  • 250 g brânză Emmental rasă
  • 100 g unt
  • Sare

Mod de preparare – Rețetă Paste sufleu:

  1. Fierberea pastelor: Puneți pastele la fiert în apă cu sare, apoi clătiți-le cu apă rece și așezați-le într-o tavă unsă cu unt.
  2. Pregătirea cărnii: Tăiați salamul sau baconul în cubulețe mici și presărați-le peste paste.
  3. Adăugare frișcă și brânză: Turnați frișca lichidă peste paste, adăugați un sfert din brânza rasă și puțină sare, apoi amestecați bine.
  4. Acoperire cu brânză: Presărați restul de brânză rasă peste paste, acoperind toată tava.
  5. Coacere: Introduceți tava în cuptor și coaceți până când brânza de deasupra se rumenește frumos.

Poftă bună!