Pâine turcească

Pâine Turcească: Metoda Perfectă!

Vrei să știi cum să faci pâine turcească? Nu căuta mai departe! Iată o rețetă autentică, rapidă, ușoară și delicioasă de pâine turcească. Nu ai nevoie de experiență în coacerea pâinii.

Se gătește în doar 5 minute! Nu este necesară experiența în coacerea pâinii. Salvează rețeta:

Ingrediente:

  • 8 ½ căni de făină 00 (1,1 kg)
  • 1.7 căni de apă caldă (400 ml)
  • 1.7 căni de iaurt (400 ml)
  • 1 linguriță de sare
  • 1 pachet de drojdie instant uscată (10 g)
  • 3 linguri de ulei vegetal
  • ½ cană de unt (60 g)

Metodă de Preparare:

  1. Amestecă făina, drojdia, iaurtul, sarea și apa. Când obții un aluat fin, unge-l cu ulei, acoperă-l cu folie transparentă și lasă-l într-un loc uscat și cald.
  2. După ce aluatul a crescut, unge-ți mâinile cu ulei, separă aluatul de vas și împarte-l în opt bile, care se frământă și se lasă să stea timp de 15 minute.
  3. Rulează fiecare bilă de aluat într-un cerc și coace-le într-o tigaie încinsă.
  4. În timp ce pâinea este caldă, unge-o cu unt.

Savurează pâinea turcească!