Pâine Turcească: Metoda Perfectă!
Vrei să știi cum să faci pâine turcească? Nu căuta mai departe! Iată o rețetă autentică, rapidă, ușoară și delicioasă de pâine turcească. Nu ai nevoie de experiență în coacerea pâinii.
Se gătește în doar 5 minute! Nu este necesară experiența în coacerea pâinii. Salvează rețeta:
Ingrediente:
- 8 ½ căni de făină 00 (1,1 kg)
- 1.7 căni de apă caldă (400 ml)
- 1.7 căni de iaurt (400 ml)
- 1 linguriță de sare
- 1 pachet de drojdie instant uscată (10 g)
- 3 linguri de ulei vegetal
- ½ cană de unt (60 g)
Metodă de Preparare:
- Amestecă făina, drojdia, iaurtul, sarea și apa. Când obții un aluat fin, unge-l cu ulei, acoperă-l cu folie transparentă și lasă-l într-un loc uscat și cald.
- După ce aluatul a crescut, unge-ți mâinile cu ulei, separă aluatul de vas și împarte-l în opt bile, care se frământă și se lasă să stea timp de 15 minute.
- Rulează fiecare bilă de aluat într-un cerc și coace-le într-o tigaie încinsă.
- În timp ce pâinea este caldă, unge-o cu unt.
Savurează pâinea turcească!